PolarFysiolta nyt saatavilla lantionpohjan fysioterapiaa.

 

Inkontinenssivaivoista, eli virtsankarkailusta, kärsii arviolta jopa 350- 400 tuhatta ihmistä Suomessa. Inkontinenssin syy on selvitettävä tarkkaan ja oikealla lähestymistavalla noin 70 % ihmisistä oireet lievittyvät, tai he pääsevät kokonaan eroon virtsankarkailusta. Lantionpohjan fysioterapiassa pyritään lantiopohjan lihasten hallintaan yksilöllisellä harjoitusohjelmalla. Fysioterapiassa lihasvoimaa arvioidaan sekä kuntoutetaan EMG- biopalautteen avulla, sekä käytetään mahdollisuuksien mukaan sähköhoitoa. Hoitoa voi toteuttaa inkontinenssiin perehtynyt ja kouluttautunut fysioterapeutti.

Soita ja kysy lisää Sinulle sopivista hoitomuodoista. Lantionpohja fysioterapiaa toteuttaa FT Heidi Viitakangas

Jätä vastaus

Viesti

www.verkkotaikurit.fi maaseuturahasto