Saatavilla lantionpohjan fysioterapiaa!

Meän Mari on kouluttautunut lantionpohjan fysioterapeutiksi. Lantionpohjan fysioterapiasta on apua moneen vaivaan kuten virtsan ja ulosteen pidätyskykyyn liittyviin ongelmiin, synnytyksestä toipumiseen sekä erilaisiin lantionpohjan kiputiloihin. Lantionpohjan lihaksiston harjoittaminen vaikuttaa myös positiivisesti seksuaalitoimintoihin. Fysioterapia perustuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, jossa huomioidaan myös muut lihasryhmät ja kehon toiminnot, jotka vaikuttavat lantionpohjan toimintaan. Hoitoa annetaan lääkärin lähetteellä (KELA korvaa osan) tai ilman lähetettä. Kysy lisää tai varaa aika numerosta 016- 561 820.

Meän Mari on kouluttautunut lantionpohjan fysioterapeutiksi. Lantionpohjan fysioterapiasta on apua moneen vaivaan kuten virtsan ja ulosteen pidätyskykyyn liittyviin ongelmiin, synnytyksestä toipumiseen sekä erilaisiin lantionpohjan kiputiloihin. Lantionpohjan lihaksiston harjoittaminen vaikuttaa myös positiivisesti seksuaalitoimintoihin. Fysioterapia perustuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, jossa huomioidaan myös muut lihasryhmät ja kehon toiminnot, jotka vaikuttavat lantionpohjan toimintaan. Hoitoa annetaan lääkärin lähetteellä (KELA korvaa osan) tai ilman lähetettä. Kysy lisää tai varaa aika numerosta 016- 561 820.

Jätä vastaus

Viesti

www.verkkotaikurit.fi maaseuturahasto