Polarfysiossa toimii Pihlajalinna joka tarjoaa monipuolisia terveydenhoitopalveluita

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö

Löydetää yhdessä teidän yritystä auttava palvelukokonaisuus

Ota yhteyttä

Työfysioterapia

Työfysioterapeutin suoravastaanotto

Työfysioterapeutin suoravastaanotto tuki- ja liikuntaelinvaivan takia on Pihlajalinnan työterveydessä valtakunnallisesti käytössä oleva palvelu. Suoravastaanotto tarkoittaa että työntekijä ohjautuu työfysioterapeutin vastaanotolle ilman edeltävää lääkärin tai hoitajan käyntiä.

Palvelun tavoitteena on nopeuttaa potilaan aktiivisen kuntoutumisen käynnistymistä, parantaa itsehoidon valmiuksia ja vähentää sairauslomien tarvetta. Organisaatiotasolla tämä tarkoittaa vähemmän tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja niistä aiheutuvia poissaoloja, toisin sanoen enemmän työkykyä.

Ohjautuminen työfysioterapeutin suoravastaanotolle

Työfysioterapeutin vastaanotolle ohjaudutaan Hoitajapuhelinpalvelun hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella, jos oirekuva ei edellytä lääkärinhoitoa.

 

 

Lääkärin vastaanotto

Huolehdi terveydestäsi niin se huolehtii sinusta.

Tuemme sinua terveenä pysymisessä ja autamme sairauden yllättäessä – jokaisessa ikävaiheessa ja elämäntilanteessa. Meillä pääset lääkärin vastaanotolle nopeasti ja joustavasti.

Pihlajalinnassa työskentelee satoja yleis- ja erikoislääkäreitä ympäri Suomen. Pääset lääkärin vastaanotolle varaamalla ajan suoraan verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä kello 6–22.

Pihlajalinnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tavoitat myös etänä joko Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta tai varaamalla etävastaanottoajan. Etävastaanotot ovat hyvä vaihtoehto hoitaa monia kiireellisiä ja kiireettömiä asioita helposti ilman käyntiä toimipisteessä.

Toimipistekohtaiset erikoisalat löydät toimipisteiden omilta sivuilta asiantuntijalistasta. Samalta sivulta näet toimipisteen aukioloajat ja yhteystiedot.

Työterveys

Pihlajalinna tuottaa työterveyspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakaslähtöinen, vaikuttava ja tarpeisiin perustuva toimintamallimme saa aikaan terveyttä ja työkykyä kustannustehokkaasti.

Miksi kannattaa valita meidät?

Työterveysasiakkaan ajanvarauksen löydät täältä ».

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö

Voit myös soittaa suoraan

016 561 820